B&B La Suite in Brugge
10 januari 2022 
in Bedden
2 min. leestijd

B&B La Suite in Brugge

Voor dit blog reizen we af naar onze zuiderburen, naar het middeleeuwse Brugge om precies te zijn. Dit UNESCO-werelderfgoed is de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen en met name bekend om de prachtige historische binnenstad.


Brugge

Bezoek het Belfort, strijk neer op de authentieke pleintjes of wandel langs de Brugse reien.

Zo worden de kanaaltjes in het centrum van Brugge genoemd. De Reie is de rivier die vroeger door de stad stroomde. Vanwege de vele reitjes met bruggen wordt Brugge ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Wanneer u in deze stad wilt overnachten kan dit comfortabel en in stijl op een Nilson bed.


Sans Cravate

Michelin-restaurant Sans Cravate in Brugge heeft namelijk een eigen B&B: La Suite. Verwen uzelf met een culinair arrangement, waarna u heerlijk kunt logeren in een van de 5 suites. De eigenaren zien La Suite als het vervolg van Sans Cravate. Ze geloven niet zo in het uitvoeren van een businessplan of langetermijnplanning, maar zijn liever gezond naïef, zoals zij het zelf noemen.


La Suite

Het restaurant is ook klein begonnen en vanzelf uitgebreid en daarna werd het tijd voor La Suite, niet gepland, maar gewoon van het één komt het ander. Maar wel volgens de hoogste standaard, evenals het restaurant. Door “tafel en bed “ aan te bieden wordt er niets aan het toeval overgelaten om u een onvergetelijke maaltijd, nachtrust en ontbijt te serveren.


Suites

Alle elegante suites zijn voorzien van luxe Nobel-bedden van Nilson, een zithoek en een minibar. Er is keuze uit een luxe suite of een deluxe suite, voor als u net wat extra luxe wenst.

Brugge & Nilson combineren?

Wilt u een weekendje Brugge combineren met heerlijk slapen op een Nilson bed? Dit kan perfect bij La Suite. Een Nilson bed uitproberen zonder een weekendje weg? Dat kan natuurlijk ook! U bent van harte welkom in onze Nilson Concept Store in het Design Center in Gorinchem. Hier adviseren wij u bij het samenstellen van uw eigen Nilson bed en uiteraard kunt u bij ons ook proefliggen.

Reactie plaatsen