Auping Bed Original

Auping Bed

Original

De Auping Original is een minimalistisch vormgegeven bed met stakke lijnen en een elegante, tijdloze uitstraling.

Het bed is geïnspireerd op een van de eerste ontwerpen van Auping, de Cleopatra.

AUping Original
AUping Original

Ontwerp de Original van uw dromen

In de online Auping configurator kunt u uw Original bed helemaal naar wens samenstellen. Kies de kleur van het bedframe, het hoofdbord, de poten, de bedtafeltjes en het formaat.


Uiteraard helpen we u ook graag persoonlijk bij het ontwerpen van uw bed.

Maak een afspraak of bezoek vrijblijvend onze Auping Studio in het Design Center in Gorinchem.

Onze slaapexperts helpen u graag met het samenstellen van uw droombed.

Auping bed Original blauw

Stel uw Auping Original bed zelf samen...

Kleuren en materiaal

Bij de Auping Original geldt: u kunt het zo kleurrijk maken als u zelf wilt. Er zijn namelijk 10 kleuren om uit te kiezen voor het stalen frame en de poten. De spiraalbodem is wel altijd zwart.


Het houten nachttafeltje is beschikbaar in 17 kleuren. Zo kunt u kiezen voor contrast, een kleurrijk geheel of juist een neutraal bed. Bij het Original bed kiest u zelf 1 van de 3 verschillende, bijpassende hoofdborden.

Auping Original
Auping Original poot

Original Hoofdborden

  • Straight is een minimalistisch houten hoofdbord met afgeronde hoeken. Het hoofdbord wordt gelakt in één van de tien Auping lakkleuren.
  • Outline is een strak vormgegeven hoofdbord en past bij het minimalistische ontwerp van het bed. De houten basis wordt gestoffeerd in een stof naar keuze en heeft een ademende voering, wat het hoofdbord lekker zacht maakt. De stoffering is afgewerkt met een subtiele koordbies.
  • Stitch is een stoer, rechthoekig gestoffeerd hoofdbord met een dikke koordbies. De doorgestikte naden geven een modern strepenpatroon. Ook dit hoofdbord is verkrijgbaar in twee hoogtes en heeft een ademende voering, waardoor u er comfortabel tegenaan kunt liggen. Kies uw favoriete kleuren in de configurator of in onze Auping Studio.
Auping Original bed hoofdbord

Design

De Aupign Original is een ontwerp van de Auping Design Studio. Het ontwerp wordt deels met de hand en deels machinaal gemaakt in de Auping fabriek in Deventer. Het minimalistische design van de Original is niet alleen een lust voor het oog, het is ook nog eens een slim design.


Het is eenvoudig in elkaar te zetten en de montage-onderdelen zijn zo weggewerkt dat u alleen het strakke frame ziet. U kunt de Original dus ook heel makkelijk zelf in en uit elkaar halen.


Een leven lang met één bed doen. Het klinkt als een droom, maar dankzij het stalen frame van de Original is het realiteit. De Auping Original kan generaties lang meegaan.

Auping Original bed
Auping Original bed

Combineren

Ook de Auping Original is te combineren met alle matrassen en bodems van Auping. Heeft u hulp nodig bij de keuze voor welk matras het best bij uw lichaam past? Laat u dan adviseren in onze Auping Studio door onze slaapexperts.

Auping Original bed

Geïnteresseerd in het Auping Original bed?

Maak vrijblijvend een afspraak