Auping Noble bed

Auping Bed

Noble

Auping Noble is het nieuwste bed binnen de Auping collectie.

Het bed is groots en luxe en gemaakt van massief eikenhout. Mede dankzij de houten rand heeft het bed een zachte uitstraling. Het brede hoofdbord, dat de tafels en de achterkant van het bed omlijst,

geeft een geborgen gevoel. Ontdek Auping Noble nu zelf!

Auping Noble bed
Auping Noble bed

Duurzaam design

In dit ontwerp van de Rotterdamse designer Johan van Hengel staat het plateau van hout centraal.

Het massief eikenhout dat wordt gebruikt voor het Noble bed is speciaal geselecteerd uit duurzaam geteelde bossen in Europa en gaat generaties lang mee.


De bedtafels zijn onderdeel van het bed, zo ontstaat een mooi harmonieus geheel.

Heerlijk loungen kan tegen de grote rugkussens. Deze kussens zitten vast aan het hoofdbord en geven een zekere gelaagdheid die extra luxe toevoegt aan het ontwerp.


Noble is zo samen te stellen dat het altijd past bij uw persoonlijke stijl.

Echt vakmanschap, gemaakt met liefde in de duurzame Auping fabriek in Deventer.

Auping Noble vooraanzicht

Stel uw Auping Noble bed zelf samen...

Kleuren

Het onbehandelde massieve eikenhout van het Noble bed kan afgewerkt worden in zes beitskleuren. Geïnspireerd op wat we om ons heen zien in de natuur zijn deze kleuren allemaal even zacht en subtiel.


  • Soft white oak
  • Solid oak
  • Coffee brown oak
  • Chocolate brown oak
  • Dark blue oak
  • Midnight black oak.
Auping Noble detail
Auping Noble detail

Lekker loungen

Anders dan bij de andere Auping bedden bevat Noble twee grote loungekussens die aan het hoofdbord vast zitten. Deze zijn zo breed als het matras dat u kiest, u zit dus altijd heerlijk comfortabel. De kussens kunt u natuurlijk ook helemaal naar eigen smaak bekleden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur en stof als het hoofdbord, maar een andere stof of kleur voor meer contrast is ook mogelijk.

Auping Noble bed

Afgeronde poten

De rondingen van de poten dragen bij aan de zachte uitstraling van het Noble bed.

Ze hebben een ronde vorm, maar zijn niet helemaal rond. De poten zijn een afgeronde vierkant, uniek in dit ontwerp.


Bedtafeltjes

Dit is het eerste Auping bed waarbij de tafeltjes onderdeel van het bed zijn. De poten staan midden onder de tafels, dit oogt heel stijlvol. Er ontstaat er een mooi harmonisch geheel en u heeft een fijne plek voor een glas water of uw lievelingsboek.

Auping Noble bed choco
Auping Noble Choco

Duurzaam design

De Noble wordt, zoals eerder genoemd, gemaakt met massief eikenhout. Dit materiaal geeft het bed klasse en tegelijkertijd een warme uitstraling. De unieke delen hout worden geselecteerd en er wordt zorgvuldig gekeken naar de kleur en nerven, zodat het samen een natuurlijk en rustig geheel vormt. Auping werkt alleen met het allerbeste hout.


Arco, Aupings partner uit Winterswijk, selecteert het hout. Dit duurzame en natuurlijke materiaal is een hernieuwbare bron. Auping kiest voor hout uit bossen in Europa waar opnieuw wordt aangeplant en die voldoen aan de belangrijkste houtkeurmerken. Het hout dat wordt verwerkt door Auping draagt altijd één van deze drie keurmerken: FSC, PEFC of STIP. Doordat het bed van duurzaam, kwalitatief massief eikenhout wordt gemaakt gaat het generaties lang mee, dat maakt Auping Noble een duurzame keuze.

Auping Noble rug omhoog

Geïnteresseerd in het Auping Noble bed?

Maak vrijblijvend een afspraak