Auping Noa Bed

Auping Bed

Noa

Auping Noa heeft een natuurlijk, Scandinavisch ontwerp.

De eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen maken Noa een echt Auping bed.

Noa is ontworpen door de Deense designer Eva Harlou.

Auping Noa bed
Auping Noa bed

Ontwerp uw eigen Auping Noa

In de online configurator kunt u uw Noa helemaal naar wens samenstellen. Kies de kleur van het bedframe, het hoofdbord, de poten, de bedtafeltjes en het formaat voor uw slaapkamer.


Wordt u liever persoonlijk geholpen bij het ontwerpen van uw bed? Maak dan een winkelafspraak of loop eens binnen. Onze slaapexperts helpen u graag om uw droombed samen te stellen.


Auping Noa bed

Stel uw Auping Noa bed zelf samen...

Design

Er is met liefde aan dit bed gewerkt en dat is te zien. Het hoofdbord is gedetailleerd opengewerkt, het frame is mooi afgerond en de poten hebben een subtiel gefreesd randje. In dit ontwerp zijn alle vormen zacht.


Het Noa hoofdbord geeft, dankzij haar gebogen hoeken, een veilig en beschut gevoel. Het bed wordt gedragen door taps toelopende poten, waardoor het lijkt alsof het bed zweeft.


‘’Ik wilde een bed ontwerpen dat zowel Auping als mijn Deense architectuur achtergrond vertegenwoordigt. Het ontwerp omarmt ons dagelijks leven en alle magische momenten die daarbij horen.’’


Aldus Eva Harlou, ontwerperster van de Auping Noa. 

Auping Noa bed
Auping Detail hoofdbord

Noa Daybed

Noa is ook verkrijgbaar als Daybed met wieltjes. Deze kunt u in een klassieke setting plaatsen of vrij in de ruimte.

De wieltjes maken het daybed uiterst flexibel.

Auping Noa Daybed

Kleuren en materiaal

Auping Noa is gemaakt van sterk beukenhout met eikenfineer. Het bed kan worden afgewerkt in maar liefst zes beits kleuren, al deze tinten zijn zacht en geïnspireerd op de natuur. Ze sluiten perfect aan bij het Scandinavische ontwerp.

Wilt u toch iets meer kleur toevoegen? Dat kan gemakkelijk met het kleurrijke beddengoed van Auping.

Auping Noa bed
Auping Noa bed kleuren

Matrassen en bodems

Het Auping Noa bed is te combineren met alle Auping matrassen en bodems. Heeft u hulp nodig bij de keuze voor welk matras het best bij uw lichaam past? Probeer dan onze online matras keuzehulp of laat uadviseren in onze showroom door onze slaapexperts. Hier kunt u uiteraard ook proefliggen.

Auping bed footer

Geïnteresseerd in het Auping Noa bed?

Maak vrijblijvend een afspraak