Auping bed Essential

Auping Bed

Essential

De Auping Essential is een echte designklassieker en het eerste volledig recyclebare bed ter wereld.

Dankzij de verfijnde en minimalistische vormen past dit bed in elke interieur.

Het moderne design is tot in de puntjes doorgevoerd.

Auping Essential
Auping Essential

Ontwerp het bed van uw dromen

In de online Auping configurator kunt u uw Essential helemaal naar wens samenstellen. Kies de kleur van het bedframe, het hoofdbord, de poten, de bedtafeltjes en het formaat. Liever persoonlijke hulp bij het ontwerpen van uw bed? Maak dan een afspraak in onze Auping Studio of kom eens vrijblijvend langs. Onze slaapexperts helpen u graag om uw droombed samen te stellen.

Auping Essential bed

Stel uw Auping Essential bed zelf samen...

Design

De Auping Essential is een tijdloos ontwerp van Claudia Köhler & Irmy Wilms.

Het ontwerp is modulair opgebouwd. Dat is handig, want dat betekent dat u haar makkelijk mee kan nemen wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het bed.


Bij bezorging van uw Essential monteren wij het bed bij u thuis. Het hoofdbord schroeven we rechtstreeks op het frame. De tafeltjes bevestigen we eenvoudig aan de zijkanten en de onderzetpootjes zetten we er gemakkelijk onder.

Auping Essential bed
Auping Essential bed detail

Kleuren en materiaal

De Essential heeft als basis het stevige, maar luchtige aluminium frame. Het duurzame frame is volledig demontabel, herbruikbaar en gemaakt van 87% gerecycled aluminium. Dit maakt de Essential het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Auping poedercoat het frame in een kleur naar wens. Het hoofdbord bij dit bed is leverbaar in gelakte hout of een gestoffeerde afwerking.

Auping Essential bed

Accessoires voor uw Essential

Maak uw Auping Essential bed compleet met mooie, bijpassende accessoires.

Om van de Essential uw droombed te maken kunt u het geheel naar wens samenstellen. U kunt het bed ook uitbreiden met een gelakt of gestoffeerd hoofdbord, zwevende bedtafeltjes of de gekleurde onderzetpoten.

Auping Essential bed
Auping Essential bed

Combineren

De Auping Essential is te combineren met alle matrassen en bodems van het merk. Heeft u hulp nodig bij de keuze voor welk matras bij uw lichaam past? Laat u dan adviseren door onze slaapexperts in onze Auping Studio.

Auping Essential bed

Geïnteresseerd in het Auping Essential bed?

Maak vrijblijvend een afspraak