Maatwerk kasten
29 januari 2018 
2 min. leestijd

Maatwerk kasten

Maatwerk kasten en Nilson Concept Store

Uiteindelijk geslaagd in onze Nilson Concept Store voor een prachtig boxspring bed, en nog op zoek naar maatwerk kasten, linnenkast en/of bureau. Ook dan bent u bij ons op de aangewezen plaats. In samenwerking met onze collega’s van, van der Donk Interieur kunnen wij deze compleet op maat leveren.

Maatwerk kasten Porro

Maatwerk kasten Porro

Maatwerk kasten Porro

In de showroom van, van der Donk Interieur kunt u al wegdromen bij de prachtige inloopkast van het Italiaanse merk Porro. Porro heeft een uitgebreide collectie kasten en systemen, en daarbij een ruime keuze in diverse elementen. Of u nu een volledig open linnenkast of deels gesloten met glasdeuren wilt hebben het behoord allen tot de mogelijkheden.

Maatwerk kasten Porro

We blijven nog even in Italië bij het kastenmerk Misura Emme deze kasten zijn greeploos leverbaar maar ook een fraaie handgreep behoord hier tot de mogelijkheden. Met het niveau van technisch vakmanschap en een rijke historie hoort Misura Emme met zijn ambachtelijke maatwerk kasten absoluut in dit rijtje thuis. Het Italiaanse Poliform is te herkennen aan zijn glanzend en matte kastsystemen, met zijn strakke, eenvoudige lijnen is Poliform in iedere slaapkamer toe te passen.

Kettnaker

We gaan op weg terug ook nog even over Duitsland waar we kennis maken met het kastenmerk Kettnaker. De verfijnde lijnen, technische perfectie  en vele kleuren voor zowel het interieur als het exterieur zijn kenmerkend voor het Duitse Kettnaker.

Maatwerk kasten Kettnaker

Maatwerk kasten Kettnaker

Maatwerk kasten door de interieurbouwer

Mocht u bij deze merken uw droomkast niet kunnen vinden, of is er een situatie in uw slaapkamer waarvoor deze merken technisch gezien geen oplossing hebben. Dan kunnen wij ook met u aan tafel gaan zitten en een volledig eigen ontwerp voor u samenstellen, welke door een vakbekwame  interieurbouwer voor u wordt gemaakt. Uitgevoerd in volledig hout, of strak in de lak, ook hierbij zijn de mogelijkheden oneindig.

Maatwerk kasten

Maatwerk kasten

Het klinkt natuurlijk allemaal heel aantrekkelijk maar de enorme keuze kan voor u voor verwarring zorgen. Kom daarom naar onze Nilson Concept Store in Gorinchem en laat u in samenwerking met onze collega’s van, van der Donk Interieur, adviseren en inspireren. Zodat wij samen met u tot het gewenste eindresultaat kunnen komen en u heerlijk kunt wegdromen in een prachtig Nilson bed in uw luxe compleet op wens samengestelde en maatwerk slaapkamer.

Reactie plaatsen